Hamburger cu ton

INGREDIENTE

pentru 4 persoane
2 conserve de 160g de Rio Mare ton în ulei de măsline
6 felii de pâine pentru sandvișuri
1 ou - 2 lingurițe de muștar
1 fir de pătrunjel
o ceapă verde
2 linguri de maioneză
un strop de ulei de măsline extravirgin

Stampa Ricetta

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Ton în ulei de măsline

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Taie coaja feliilor de pâine și mărunțește-o într-un blender pentru a forma un pesmet moale.

    2. Adaugă pesmetul într-un castron, împreună cu tonul scurs bine, ceapa verde și pătrunjelul tocate, maioneza, muștarul, oul și amestecă totul.

    3. Formează chiftele de hamburger din amestec. Încinge la foc mare o tigaie non-aderentă, unsă cu puțin ulei.

    4. Pune chiftelele în tigaie și cu ajutorul unei spatule prăjește-le uniform pe ambele părți până capătă o crustă aurie.

    5. Servește imediat cu chipsuri de cartofi tăiați în felii groase.

CEL MAI POPULAR