Tartar de ton cu avocado și fenicul

INGREDIENTE

pentru 4 porții
4 x 80g Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
1 avocado
1 fenicul
sucul de la 1/2 de lămâie
20ml ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust
câteva frunze de salată mixtă

Stampa Ricetta

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Ton în ulei de măsline

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Tăiați în jumătate avocado, îndepărtați sâmburele și coaja și tăiați miezul în cubulețe. Puneți avocado într-un bol și asezonați cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, puțină sare și piper negru din abundență.

    2. Spălați și tăiați feniculul în bucăți mici și adăugați la avocado. Adăugați tonul mărunțit bine scurs și amestecați ușor.

    3. Aranjați tartarul pe patru farfurii separate, folosind un disc de metal, dacă aveți unul, pentru a forma o formă de pateu și garnisiți cu câteva frunze de salată.

CEL MAI POPULAR