Filetti di tonno con peperoncino

Comparația valorilor nutriționale

Ușor de consumat, produsele Rio Mare sunt atât gustoase, cât și sănătoase, deoarece fiind din pește au o valoare nutrițională foarte ridicată.

Peștele conservat constituie o bogată sursă de factori nutritivi- proteine nobile, Omega-3 și vitamine, avand un conținut scăzut în grăsimi și un număr limitat de calorii. Am realizat o comparație între mai multe alimente consumate în mod obișnuit la masă care ar putea fi cu ușurință înlocuite cu diferite produse Rio Mare.
În opinia ta ce conține mai multe calorii, tonul sau o felie de friptură de vită?
Macroul sau șunca?
Rio Mare Insalatissime sau o felie de focaccia?
Află mai multe!

Alegeți Produse Rio Mare

TONNO

Filetti di tonno con peperoncino

Salmone

Filetti di tonno con peperoncino

sgombro

Insalatissime

Filetti di tonno con peperoncino

Compara cu

uova

Filetti di tonno con peperoncino

banane

Filetti di tonno con peperoncino

parmigiano

Filetti di tonno con peperoncino

formaggio

Filetti di tonno con peperoncino

mozzarella

Filetti di tonno con peperoncino

wurstel

Filetti di tonno con peperoncino

Tonno vs parmigiano

Stesse calorie con il doppio delle proteine

1 confezione da 80g di Tonno Rio Mare
all’Olio di Oliva sgocciolato
fornisce
circa le stesse kcal di un uovo ma ha
quasi il doppio delle proteine.

Alege produsele Rio Mare

Insalatissime

Ton

Compara cu

Pizza

Focaccia

Pâine unsă cu pastă de brânză

Mozzarella

ou

Cârnat vienez

Suncă de Parma

Mozzarella

Banana

brânză Parmesan

Insalatissime vs Pizza

Același număr de kilocalorii (kcal) și o cantitate dublă de proteine

O conservă de 160 de grame de Rio Mare Insalatissime Messicana conține același număr de calorii ca și o felie de pizza de 150 de grame și o cantitate dublă de proteine. O alternativă hrănitoare pentru masa de prânz, conținând toate grăsimile beneficie ale uleiului de măsline!

Insalatissime vs Focaccia

Același număr de kilocalorii (kcal) și o cantitate dublă de proteine

O conservă de 160 de grame de Rio Mare Insalatissime cu amestec Mexican conține același număr de calorii ca și o felie de focaccia de 130 de grame, dar o cantitate dublă de proteine. O alternativă hrănitoare pentru masa de prânz, bogată în proteinele ce se regăsesc în legume și ton!

Insalatissime vs Pâine unsă cu pastă de brânză

Același număr de kilocalorii (kcal), aceeași cantitate de grăsimi și mai multe proteine

O conservă de 160 de grame de Rio Mare Insalatissime cu amestec Mexican conține același număr de calorii și grăsimi ca și o felie de pâine unsă cu pastă de brânză (50 de grame de pâine și 80 de grame de brânză), dar o cantitate aproape dublă de proteine. Un prânz gustos și hrănitor, bogat în proteinele ce se regăsesc în ton!

Insalatissime vs Mozzarella

Același număr de kilocalorii (kcal), aceeași cantitate de grăsimi și mai multe proteine

O conservă de 160 de grame de Rio Mare Insalatissime cu amestec Mexican conține același număr de grăsimi ca și o salată mixtă cu pâine și mozzarella (80 de grame de salată + 30 de grame de morcovi + 60 de grame de roșii +10 grame de ulei de măsline + 100 de grame de mozzarella + 40 de grame de pâine), însă o cantitate de proteine dublă față de cea care se găsește în legume.

Ton vs ou

Același număr de kilocalorii (kcal), dar o cantitate dublă de proteine

80 de grame de ton Rio Mare la conservă în ulei de măsline scurs asigură aproape același număr de kilocalorii ca și un ou, însă conțin o cantitate de proteine aproape dublă. O alternativă perfectă la ouăle în tigaie de la cină.

Ton vs Cârnat vienez

Același număr de kilocalorii (kcal), dar mai multe proteine și jumătate din cantitatea de grăsimi

80 de grame de ton Rio Mare la conservă în ulei de măsline scurs asigură aproape același număr de kilocalorii ca și jumătate de cârnat vienez, o cantitate dublă de proteine și jumătate din cantitatea de grăsimi. Rezultă, deci, o gustare sau un sandviș mult mai sănătos!

Ton vs Suncă de Parma

Mai puțină sare

52 de grame de ton Rio Mare scurs conține cu 63% mai puțină sare decât 50 de grame de șuncă de Parma, fiind, deci, un aliment ideal pentru cei care doresc să consume mai puțină sare.

Ton vs Mozzarella

Mai puține calorii, mai puțină grăsime

O porție de 60 de grame de ton Rio Mare Leggero asigură cu 60% mai puține calorii și cu 75% mai puțină grăsime decât 100 de grame de mozzarella, fiind, deci, alimentul ideal pentru un prânz ușor și gustos!

Ton vs Banana

Aceeași energie, dar de zece ori mai multe proteine.

O jumătate de banană furnizează aceeași energie ca și o conservă de 80 de grame de ton Rio Mare în suc propriu, dar numai o zecime din cantitatea de proteine. Tonul poate constitui, deci, o alternativă pentru sportivii care recurg la banane pentru a lua o gustare.

Ton vs brânză Parmesan

Același număr de kilocalorii (kcal) și mai puține grăsimi

80 de grame de ton Rio Mare în ulei de măsline scurs furnizează același număr de kilocalorii ca și 30 de grame de brânză Parmesan și conțin mai puține grăsimi. E o alternativă viabilă la o gustare cu brânză parmezan pentru sportivii care vor să își refacă rezervele de energie după un antrenament solicitant.

Peștele din dieta mediteraneană
étrendben

Alimentația corectă, combinată cu un stil de viață activ, joacă un rol esențial în prevenirea numeroaselor patologii, adesea denumite „boli ale stilului de viață”.

Aflați mai multe

Resurse prețioase pentru bunăstare

Datorită conținutului ridicat de proteine, 100 de grame de ton scurs asigură aproximativ o zecime din necesarul zilnic de proteine al unui adult sănătos.

Aflați mai multe

Creșterea sănătoasă!

Peștele este bogat în factori nutritivi care sunt esențiali pentru creștere și constituie un mijloc excelent pentru dezvoltarea sistemului imunitar.

Aflați mai multe

Bunătate în doar câteva calorii

Produsele Rio Mare sunt mai ușoare și mai hrănitoare decât multe alte alimente care sunt adesea servite la masa: le-am comparat pentru a vă oferi alternative gustoase.

Aflați mai multe