Ton cu vinete rumenite cu cimbru

INGREDIENTE

pentru 4 persoane:
2 conserve de 160g Rio Mare Ton în ulei de măsline
4 vinete
câteva roșii cherry
câteva crenguțe de cimbru
100g de brânză stracciatella
50g ulei de măsline extra-virgin
sare
piper negru

Stampa Ricetta

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Ton în ulei de măsline

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Încălzește cuptorul la 200°, spală vinetele, așază-le pe folie fără să le tai și coace-le timp de 40 de minute, întorcându-le periodic astfel încât să se coacă bine pe dinăuntru.

    2. Taie roșiile pe jumătate și sotează-le într-o tigaie în puțin ulei, adaugă puțin cimbru și sare.

    3. Taie vinetele pe jumătate fără să le decojești și așază-le pe farfurii. Adaugă brânza și roșiile, asezonează cu puțin ulei, sare și piper, așază tonul deasupra și servește.

CEL MAI POPULAR