Ton cu mazare proaspata si ceapa verde

tonno-con-fagiolini-fagioli-rossi-e-menta-fresca3
Oggetto-vettoriale-avanzato

INGREDIENTE

pentru 4 persoane:
3 conserve de
80g Rio Mare Ton in ulei de masline
1 kg de mazăre proaspătă
Câteva frunze de ceapă verde
Un cățel de usturoi
1 frunză de dafin
Menta proaspata dupa gust
40ml ulei de măsline extra-virgin

Stampa Ricetta

tonno-con-fagiolini-fagioli-rossi-e-menta-fresca3

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Ton în ulei de măsline extravirgin

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Spalati mazărea și tăiați fin ceapa verde. Caliti ceapa verde într-o tigaie non-aderentă, impreuna cu usturoiul și frunza de dafin. 2. Adăugați mazărea, sare, puțină apă și gătiți timp de aproximativ zece minute până când lichidul se evapora.

    3. Asezați mazărea pe o farfurie sau un platou, adaugati tonul și decorați dupa gust cu menta proaspătă.

CEL MAI POPULAR

tonno-con-melanzane-abbrustolite-al-profumo-di-timo2
roll-cetrioli
tonno-con-bietole-spadellate-allo-zenzero
insalata-greca-di-patate